Szolgáltatásaink
Új! Hőterápia Iyashi Dome Zeros-szal!

Szolgáltatásaink

A Gastroyal Karate Akadémia & Fit Club megalapításakor egy olyan sport- és egészségközpont létrehozása volt a célunk, amelyben vendégeink egy helyen találhatnak meg mindent, ami a testi-lelki egészséghez szükséges. Konditermünk modern gépparkkal felszerelt, erősítő és cardió gépek egyaránt megtalálható nálunk. Karate termünk magán- és csoportos edzéseket biztosít felnőttek és gyermekek részére egyaránt. A tökéletes kikapcsolódás érdekében finn- és infraszaunával, valamint Yumeiho terápiás masszázsokkal várjuk Vendégeinket!VIP Fitness

Alakformálás, testépítés, hatékonyan egyéni és csoportos órákkal szakértői segítséggel! zakértői segítséggel! A villámdiétáknak se értelmük, se látszatuk nincs, ráadásul nagyon egészségtelenek is. Mozgással és életmód váltással viszont elérheted és meg is tarthatod az áhított alakod, ehhez nyújtunk mi segítséget! Konditermünk jól felszerelt, modern gépparkkal ellátott fitness terem. Szakképzett személyi edzőink egyénre szabva megmutatják a gyakorlatok helyes kivitelezését és étkezési tanácsokkal is ellátnak, ha szükséged van rá.
Karate személyi edzés

Szeretnél önvédelmet tanulni? Jobb állóképességet? Hajlékonyabb lenni? Koordináltabb mozgást? Eerősebb lenni? Ha csak veled foglalkoznánk? Gyere karate személyi edzésekre!

Helyszín: Gastroyal Karate Akadémia & Fit Club, Szugló utca 57.

Edzőink

Szalai Liza

Szalai Liza

Szalai Liza vagyok, 1 danos. 6 évesen kezdtem el karatézni, több éven át versenyeztem is, de az utóbbi pár évben inkább csak hobbiból edzek. Kiskoromban sokféle sportot kipróbáltam, de végül a karate mellett döntöttem, és sosem bántam meg, mert önvédelem mellett nagyon sok mindenre megtanított, többek között kitartásra, önfegyelemre és tiszteletre. A fekete öv megszerzése után lettem motivált az évek során megszerzett tudásom átadására és hogy másoknak is megmutathassam, hogy én miért is szerettem meg ezt a sportot annyi évvel ezelőtt. 1 órás edzéseket szerda délutánonként 13 és 16 óra között előzetes egyeztetés után vállalok. Elérhetőség: +36204310652


Rácz Róbert

Rácz Róbert

Robi vagyok, 19 éves egyetemista. 1 kyus, barna öves karatés vagyok, tizenharmadik éve űzőm ezt a sportágat. A karate fontos része az életemnek, sokat köszönhetek ennek a sportnak, és azon vagyok, hogy ezt minél többen megtapasztalhassák. Hétfőn 11 óráig, valamint pénteken vagyok szabad. A telefonszámom: +36306772552


Szalai Zsuzsanna

Szalai Zsuzsanna

Szalai Zsuzsanna vagyok, 1 danos, gyerekkorom óta versenyszerűen karatézok, emellett 8 éve foglalkozom edzéstartással. Személyi edzéseken a te igényeidnek megfelelően vegyítjük a karatét és az erőnlét/állóképesség fejlesztést, kis csoportokban, vagy egyedül. Edzések ideje: szerda délelőtt vagy kora délután, többi napokon előzetes egyeztetés alapján. Elérhetőség: +36308653467
Csoportos órák

Csoportos fitness órák

Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat
06:00
07:00

07:00-08:00 Intervall / Klau

07:00-08:00 Intervall / Klau

08:00
09:00

09:00-10:00 Gerinctorna / Timi

09:00-10:00 Gerinctorna / Eszter

09:00-10:00 Alakformálás

10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00

17:00-18:00 Zumba / Kata

18:00

18:00-19:00 Kritikus zónák / Eszter, Timi

18:00-19:00 Kritikus zónák / Eszter, Timi

18:00-19:00 Mobilizáció / Eszter, Timi

19:00
20:00

Dinamikus gerinctorna

Segít a mindennapos terhelés során kialakult helytelen testtartás, az ülő életmódból eredő bántalmak enyhítésében, megszüntetésében. Preventív, tartásjavító torna, melynek során átmozgatjuk, mobilizáljuk a gerincet, erősítjük, nyújtjuk a gerinc stabilitásához szükséges izmokat. Az elülső, oldalsó, hátsó izomlánc megdolgoztatásával körbe haladunk a gerinc körül, így biztosítva annak stabilitását.  Az egyensúly gyakorlatokkal nemcsak a koordinációt fejlesztjük, hanem az idegrendszert is trenírozzuk.

Alakformáló óra

Ez az óratípus magába foglalja azokat az erőt és állóképességet fejlesztő gyakorlatokat, amelyekkel a teljes test komplex módon átmozgatható a gerinc és ízületek maximális védelme mellett. Ezen az órán találkozhatsz mobilizáló, erősítő, egyensúly, koordinációs és magas intenzitású gyakorlatokkal. A rendszeres edzéssel elérhetővé válik a feszes, tónusos izomzat, a kerek popsi, formás vállak.

Nyújtás/Mobilizáció

Teljes testet átmozgató, mobilizáló óra, dinamikus nyújtó gyakorlatokkal, melynek fő célja a szöveti rugalmasság fejlesztése az ízületek szabad és teljes mozgathatóságának érdekében. Leginkább a strechinghez hasonlítható. Viszont itt folyamatos mozgásokkal, dinamikusan végezzük a nyújtásokat. Egy nagyon hatékony óra, mely alkalmas a mozgásszervi fájdalmak megelőzésére, csökkentésére.

Kritikus zónák

A kritikus női testrészek formálására specializálódott óratípus. Közepes intenzitású, jellemzően aerob jellegű, teljes testet átmozgató edzés – melynél fókuszban a problémás („kritikus”) testrészek, izomcsoportok: popsi, comb, has, váll, karok. Célja az általános állóképesség, kondíció fejlesztése, az izomtónus fokozása. A gyakorlatokat végezhetjük többféle eszközzel (gumikötél, szalag, kézisúly, lábsúly), akár eszköz nélkül is, izomerőnek, életkornak, állóképességnek megfelelően.

Funkcionális köredzés

A funkcionális edzés célja a teljes test megmozgatása. Fókuszban az állóképesség fejlesztése, az erősítés és a mobilizáció is. Mivel a mozdulatok végrehajtása számos nagy izomcsoport munkáját igényli, ez az óra kiemelkedően hatékony. Olyan gyakorlatokat tartalmaz, amiben a testrészek a természetes mozgásukhoz hasonlóan vesznek részt, így az erő fejlesztése mellett a stabilitásunkat és az egyensúlyunkat is tudjuk javítani. Segíti a mindennapi életünk mozgásformáit is könnyebben és helyesen kivitelezni.

Zumba

Mi is a zumba? Egy dinamikus, izgalmas, vidám és ugyanakkor hatékony fitnesz program. A latin táncok és a fitnesz csodálatos ötvözete. Az óra mindig egy hatalmas buli, ez teszi olyan hatékonnyá. Olyan jól szórakozunk, hogy észre sem vesszük milyen sok kalóriát (kb. 500-600) égetünk általa. Kiválóan fejleszti az állóképességet, testünk minden részét átformálja. Segíti a pozitív önértékelést – kialakul Bennünk a „jól érzem magam” érzés. Garantáltan kiszabadulunk a szürke hétköznapokból, a feszültség elszáll és az óra végére testileg, lelkileg felfrissülünk. Kinek ajánljuk? Mindenkinek, nincsenek szabályok vagy feltételek. Az alaplépések könnyen elsajátíthatóak bárki számára. Mire lehet szükséged az órán? Vízre, törölközőre, kényelmes sportruházatra és a jó kedvedre. A szuper zenéket és a hangulatot garantálhatom. Gyere és bulizzunk együtt!

Személyi edzőink

Zsoldos Eszter

Zsoldos Eszter

Zsoldos Eszter vagyok, aerobic oktató, személyi edző. A sport gyermekkorom óta az életem része. Úsztam, vízilabdáztam, küzdősportoltam, végül aerobic oktatóként találtam meg önmagam. Egy hosszabb szünetet követően, két gyermekem születése után 2011-ben találtam vissza ehhez a szakmához és azóta folyamatosan képzem magam. Személyi edző végzettséget is szereztem, így csoportos és személyi edzéseimen egyaránt szívesen foglalkozom a vendégeimmel. Edzéseim preventív szemléletűek, a gerinc védelmét szem előtt tartva. Mind az óráimon, mind pedig a személyi edzéseim során előnyben részesítem a saját testsúlyos, funkcionális gyakorlatokat. Személyi edzéseim az egyéni célokhoz és állapothoz igazodva épülnek fel. Fő hangsúly a megfelelő testtartás megéreztetésén keresztül a gyakorlatok helyes kivitelezésének elsajátítása, az ideg-izomrendszer újra programozása, ezáltal az ízületek megóvása. Célom a jobb közérzet és fittségi állapot elérése, hogy a hozzám járók a lehető legjobban érezzék magukat óráimon, feltöltődjenek, és az ott kapott energiával és lendülettel könnyebbé és boldogabbá tegyem mindennapjaikat. Hiszem, hogy kitartó munkával bármire képesek vagyunk, és a legjobbat tudjuk kihozni magunkból.

Végzettségeim:

 • Aerobic oktató - 1999. Fitness Akadémia
 • Sportmenedzser - 2000. Semmelweis Egyetem
 • Személyi edző - 2011. Body’N’Soul Wellness Academy
 • Életmód tanácsadó wellness tréner - 2011. Fitness Company
 • Preventív Gerinctréner - 2013. Almásy Csilla Gerinckoncepció
 • Dinamikus Jóga - 2013. Almásy Csilla Gerinckoncepció
 • Core Stabilizáció - 2018. Almásy Mozgásakadémia
 • Triplex Training - 2019. Almásy Mozgásakadémia
 • Fascia Training - 2019. Oriolus Med
 • Komplex Szemléletű Funkcionális Edző - 2019. Almásy Mozgásakadémia
 • Pre és rehabilitációs téner alapmodul - 2021. Almásy Mozgásakadémia
 • Fasciatréning, mobilizáció és streching - 2021. Almásy Mozgásakadémia
 • Kinesiotape és sporttape - 2022. ProBody Akadémia
 • Flossing - 2022. ProBody Akadémia
 • Manuális fasciakezelési technikák - 2022. Almásy Mozgásakadémia
 • Pre és rehabilitációs tréner - a boka rehabilitációja - 2023. Almásy Mozgásakadémia
 • Pre és rehabilitációs tréner - a térd rehabilitációja - 2023. Almásy Mozgásakadémia

Elérhetőség: +36703664707, zseszterke@gmail.com


Zsoldos Szabó Tímea

Zsoldos Szabó Tímea

Zsoldos-Szabó Tímea vagyok, személyi edző, csoportos fitnesz instruktor és kétgyermekes családanya.

Vallom, hogy a szervezet működését egészében kell nézni, test-lélek harmóniája segíti az egészséges életmód kialakítását. Éppen ezért a személyi edző és gerinctréner végzettségem mellé, a természetgyógyász-reflexológus képzést is elvégeztem, ezt a tudásomat pedig igyekszem beleépíteni az edzésekbe, akár egy-egy tanács vagy egy-egy gyakorlat segítségével. A sport mindig is közel állt hozzám, gyermekkoromban sokáig úsztam, később röplabdáztam, megismertem a snowboardot és megszerettem az aerobik és a fitnesz világát.Fitnesz anyuka versenyen is indultam, ez adta az inspirációt, hogy az addigi hobbim, a sport, a hivatásom is legyen egyben és továbbadjam azt az életérzést, azt a sok jó dolgot, amit a sport adni tud.

Két kisgyermek édesanyjaként tudom, hogy a logisztika-szervezés-tervezés-majd újratervezés a mindennapok része. Azonban érdemes a sportra is időt szentelni, hiszen segít abban, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, kimozdít a hétköznapokból, energiát, kitartást, jó kedvet biztosít. Testileg és lelkileg is feltölt.

Várlak szeretettel!

Végzettségeim:

 • 2023 - Core stabilizáció - Almásy Mozgásakadémia
 • 2022 - Fasciatréning, mobilizáció és streching - Almásy Mozgásakadémia
 • 2022 - Flossing - ProBody Akadémia
 • 2021 - Gerinctréner - Almásy Mozgásakadémia
 • 2021 - Csoportos Fitnesz Instruktor - Art Edzőképzés
 • 2019 - Személyi edző - Art Edzőképzés
 • 2018 - Funkcionális Fascia Tréner - Balance Fitness Akadémia
 • 2017 - Fitness Instruktor - IWI Nemzetközi Fitnesz Iskola
 • 2010-2012 - Reflexológus - GYEMSZI-ETI
 • 2009-2012 - Masszőr (svéd-, cellulit- nyirok) - Esse Oktatóközpont
 • 2008 - Kommunikáció szak/bölcsész-művelődésszervező - Pázmány Péter Katolikus Egyetem Vitéz János kar

Elérhetőség: +36203520658, zsoszati@gmail.com

Nagy Kata

Nagy Kata

Táncoljuk magunkat formába! 2015-ben ismerkedtem meg a zumbával. Az első óra alkalmával tudtam, hogy ez az, amit régóta keresek és ettől leszek teljes, így 2016-ban elvégeztem a Zumba Instruktor képzést. Ez volt a kezdet, azóta folyamatosan bővítem a tudásomat az edzés és táplálkozástudomány területén. Célom, hogy minél több embernek átadjam a zumba „varázsát”. Tökéletes edzésforma bármely korosztály számára edzettségi szinttől függetlenül, hozzájárul a testi-lelki egyensúly fenntartásához. Az óráimon garantáltan magával ragad a latin ritmusú zene és a jó hangulat.


Nina

Nina

A HIIT edzés hatékonyabb, mint bármely más aerob edzés a zsírégetést tekintve. Az aktív munkaszakaszt egy pihenő szakasz követi. Célja,hogy a munkaszakaszban a pulzusnak el kell érnie a maximális értéket, majd a pihenő szakaszban visszaálljon körülbelül a normál állapotba.
Masszázs

„Azt mondják, két életünk van. A masszázs előtti és a masszázs utáni. Fedezd fel, érezni fogod a különbséget!” Masszázs nélkül lehet élni, csak nem érdemes. Valóban, ha az ember megtapasztalja jótékony hatását, mind masszázs közben mind pedig utána, akkor már biztos, hogy szeretné beiktatni a mindennapjaiba. Ellazít, feltölt, segít kikapcsolni teljesen a hétköznapok rohanásából, segít megállni kicsit, befelé figyelni, elcsendesedni. Erősíti az immunrendszert, fájdalomcsökkentő és méregtelenítő hatása is jelentős. Általa sokkal egészségesebb, önfeledtebb napjaink lehetnek.

Masszőreink

Lukács András

Zsoldos Szabó Tímea

10 éve foglalkozom már a masszírozással, főként frissítő-lazító-stresszoldó, és talpmasszázsra várom kedves leendő vendégeimet szeretettel.
Szauna

Kapcsolódj ki finn szaunánkban karate, kondi - vagy személyi edzés után! Természetesen masszázs előtt vagy után is ajánljuk, hogy tökéletes legyen az ellazulás! Szeretettel várunk mindenkit, ha csak szaunáznál egy kicsit, akkor is térj be hozzánk! A szauna felfűtése 1 óra –ezért érdemes egyeztetni az időpontot telefonon.

5 érv az infraszauna mellett:
Hőterápia

Az egészség – testünket alkotó 37 billió sejt egészsége. E sejtek mindegyike „gyárilag” képes arra, hogy meghibásodás (állagromlás) esetén a DNS kód alapján javítsa magát; amennyiben pedig elöregedett, helyrehozhatatlanul meghibásodott, elegáns módon lebontsa magát, és eltűnjön a szervezetből. Ez esetben, (mely eset a sejtek alap működése), hibás sejtek ugyan meg tudnak jelenni a szervezetben, de nem tudnak benne megmaradni. (Magyarán a szervezetben nem tud kialakulni hibás szerv, azaz betegség.)

Ez az alapvető működés egy olyan sejtszervecskével, a mitokondriummal van összefüggésben, amely organellum védtelen a kívülről származó mérgekkel (élelmiszerrel, levegővel, vegyi anyagokkal stb. érkező mérgek), illetve a test belsejében keletkező (stressz-)mérgekkel szemben. A XXI. századi környezet tönkre teszi e sejtszervecske működését, vagyis gátolja a sejtek, (végső soron a szervezet) öngyógyító képességeit. A ZEROS regenerálja a kérdéses sejtszervecskét, így sejtjeink az alap programjuknak megfelelően képesek helyre állítani magukat.

Új! Hőterápia Iyashi Dome Zeros-szal! Tudj meg többet!

Rólunk mondtátok