Rólunk

Rólunk

Egy olyan sport- és egészségközpont létrehozása volt a célunk, amelyben vendégeink egy helyen találhatnak meg mindent, ami a testi-lelki egészséghez szükséges. Konditermünk modern gépparkkal van felszerelve, és az edzést szükség esetén végig szakképzett edzők felügyelik. KARATE termünk magán- és csoportos edzéseket biztosít felnőttek és gyermekek részére egyaránt. A tökéletes kikapcsolódás érdekében finn- és infraszaunával, valamint különböző kényeztető masszázsokkal várjuk Vendégeinket!

Klima Zsuzsanna vagyok, a Gastroyal Karate Akadémia és Fit Club vezetője. 6 éves korom óta karatézom. 18 éves korom óta tanítok karatét és egyben egy egészséges életre nevelem tanítványaimat. Célom egy második otthon létrehozása volt. Egy olyan helyet szeretnék teremteni, ahol az egész család a kicsiktől (ovisktól) a felnőttekig megtalálja nálunk a sportolási és egészséges életmódhoz szükséges lehetőségeket.

A mozgás mellett nagyon fontosnak tartom a helyes táplálkozást, az egészséges ételek fogyasztását. Ebben a 30 éves Gastroyal, mint a táplálkozás szakértője ad nekünk mindenben segítséget. Kereskedelmi forgalomban kizárólag csak nálunk kaphatóak Gastroyal által kszített egészséges és fogyókúrás temékek. Hiszek a felnőttek és gyerekek közérzetének javításában, hiszen ha elégedettek vagyunk magunkkal, könnyebben boldogulunk a mindennapokban. Vendégeink elégedettsége számomra a legfontosabb. Abban hiszek, hogy közös munkával megtaláljuk azt a módot, amivel elérjük vendégeim áhított célját.

Az edzések és étkezések mellett, számos programmal várjuk a vendégeinket és családjukat. Garázsvásár, Gyereknap, Szilveszteri Buli, Halloween Party, Farsang és még sok más... Nőként engem mindig is foglalkoztattak a szépségápolással, alakformálással kapcsolatos fortélyok, szerencsés vagyok, hogy a munkám egyben a hobbim is. Kellemes, igényes környezetben, a legújabb technológiai vívmányok segítségével várlak szeretettel, hogy feledni tudd a rohanó világ gondjait és csak magadra összpontosíts. Hölgyeket és urakat egyaránt!

Bármilyen kérdéssel fordulj hozzám nyugodtan! Elérhetőségem: +36302034008

Rólunk mondtátok  Kapcsolat

  Klima Gym Kft.

  Cégjegyzékszám: 01-09-396411

  Adószám: 27750423-2-42

  Cím: 1145 Budapest, Szugló utca 57.

  Email: info@fitnesszuglo.hu

  Instagram: https://www.instagram.com/fitnesszuglo/

  Facebook: https://www.facebook.com/fitnesszuglo/

  Nyitvatartás: Hétfő-Péntek 07:00-21:00, Szombat: 08:00-14:00

  Adatkezelési szabályzat  Megközelítés tömegközlekedéssel

  A Blaha Lujza tértől vagy a Keleti pályaudvartól a 7, 7e, 107, 112, 133, 233, 239 jelzésű buszokkal utazz Bosnyák tér megállóig. A Bosnyák tértől 3, 62 vagy 62A jelzésű villamossal 1 megálló Szugló utca megállóig, majd 3-4 perc sétát követően megérkezel. Gyalogosan a Bosnyák tértől 10 percnyi sétára található. Az Örs Vezér terétől 3, 62 vagy 62A jelzésű villamossal könnyedén megközelíthető, Szugló utca megállóig, majd 3-4 perc séta.  Parkolás

  Vendégeink számára belső udvarunkon biztosítunk parkolási lehetőséget, továbbá a közvetlen szomszédunkban, a Szugló utca 55. szám alatt található parkolóban is díjmentes a parkolás!  Galéria

  Külső


  Belső


  Konditerem


  Dojo


  Öltözők


  Szauna


  Relax


  Mocca Café